ROCHII #AURUM

INSPIRATE DE BASTIONUL AURARILOR ȘI BRAȘOV

Inspirație și concept

Un proiect special #Aurum, prin care am ales să contopim moda conceptuală cu istoria Brașovului secolului al XVI-lea, care reflectă arhitectura și meșteșugurile epocii. Prin minimalism și eleganță, vă puteți bucura de experiența vizuală unică, care pune în valoare patrimoniul cultural în cadrul modern și sofisticat, în care vă aflați.

Am ales să aducem la viață moștenirea lăsată de aurari și să concepem 3 modele de rochii și bijuterii.
Forma gulerelor și a aplicațiilor reprezintă o perspectivă diversă a Bastionului și a Cetății Brașovului. Prin design se observă detalii inspirate din lucrările aurarilor, accesorizate cu bijuterii special concepute pentru a reprezenta tehnica utilizată pe vremuri.

Am pregătit în camere, câte un tablou având la bază o capodoperă cu influențe istorice dar și actuale.
Modele reale, create de designeri locali, accesorizate cu bijuterii, toate acestea reprezentând o ofrandă adusă istoriei comunității brașovene!

Istoria continuă…
Lasă-te inspirat!

11 sapphire re

#SAPPHIRE

Inspirația bijuteriilor este în strânsă legătură cu istoria și tipul de manufactură utilizat în secolul XVI. Obiectele aurarilor au fost analizate, detaliile simbolizând vitralii și elemente ale naturii

Rochiecelestineblu

#CELESTINE

Inspirația elementelor decorative și a bijuteriilor este în strânsă legătură cu meșteșugul din acele vremuri. Femeile adorau coafurile înalte, din păr lung împletit. Aici au apărut primele referinţe legate de coafurile înalte care erau realizate pe baza unor cadre de susţinere a părului, buclele fiind aşezate pe cadru şi fixate cu sârmă.

22 platinum

#PLATINUM

Piesa principală este construită conform arhitecturii și amintește de obiectele bisericești realizate de aurari. Coafurile ridicate erau populare, părul fiind împodobit cu panglici, perle și alte bijuterii strălucitoare, adăugând un strop de eleganță.