aurum events center

evenimente, conferințe sau întâlniri de afaceri

Aurum Events Center

Locul ideal pentru organizarea evenimentelor tale speciale sau întâlnirilor de afaceri, oferind atmosfera și resursele necesare pentru a transforma fiecare moment într-o experiență memorabilă!

Perfect poziționat în centrul orașului Brașov, Radisson Blu Aurum Brașov vă oferă locația perfectă pentru o evadare în inima țării!

Echipa noastră de specialiști este aici pentru a se asigura că vă bucurați de tot ce este mai bun la Radisson Blu Aurum Brașov! Conceptul nostru Aurum Events Center și soluțiile pe care le proiectăm pentru dumneavoastră păstrează întotdeauna în centrul lor cei trei piloni ai unui eveniment de succes: personal, profesional și memorabil.
Aurum events center - personal

Personal

Sunteți în centrul atenției și vă asigurăm că oferta noastră vă va aduce viziunea la viață. De la început până la sfârșit veți avea un planificator de evenimente desemnat care va fi punctul dvs. de contact pentru eveniment, va lucra cu dvs. pentru a coordona toate detaliile și se va asigura că evenimentul este memorabil.

Aurum events center - profesional

profesional

Vă asigurăm că veți beneficia de o experiență excelentă și de servicii superioare! Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie un succes: de la tehnologie audio-vizuală modernă și Wi-Fi gratuit până la papetărie, prize de curent, încărcătoare și adaptoare.

Aurum events center - memorabil

memorabil

Dorim să vă surprindem și să vă încântăm delegații prin crearea unei experiențe memorabile.
Atunci când alegeți hotelul nostru, vă puteți aștepta la momente personalizate care vă vor ajuta să transformați o întâlnire sau un eveniment de succes într-unul memorabil.

Spațiul aurum events

Aurum events center - sala mare
Spațiul pentru evenimente Aurum este perfect pentru conferințe, expoziții sau pentru evenimente private. Veți găsi până la 140 de locuri (200 în picioare) în frumosul spațiu pentru evenimente Aurum, care dispune de echipamente de înaltă calitate cu design modern, seturi de lumini speciale și sistem de sunet încorporat. Sala poate fi configurată pentru a include o scenă și un ring de dans în partea din față, în diferite aranjamente. În plus, Aurum Events poate fi împărțit în 4 spații separate, care pot fi combinate cu ușurință pentru a face din evenimentul dvs. un succes.

Sky Bar Etheris

Executive lounge - aurum events center
Sky Bar Etheris este spațiul nostru informal potrivit pentru ședințe, situat la etajul 5 al clădirii, care oferă cea mai frumoasă vedere panoramică a orașului. Este locul perfect pentru o petrecere privată, o întâlnire corporate sau o reuniune de prieteni sau familie.

ordo di artis

Ordo di artis - aurum events center
Vă așteptăm să trăiți și să respirați istoria în iconicul Ordo di Artis, construit în jurul unei porțiuni din cetatea Brașovului din epoca medievală. Este locul perfect pentru a vă bucura de degustări de vinuri, pentru a vă servi cina privată, pentru a organiza ateliere de lucru sau pentru a avea o întâlnire de afaceri.
Planul salii - aurum events center
Tabele locuri si dimensiuni aurum events center

Evenimente aurum events center

Nici un eveniment găsit!