Etheris Sky Bar

priveliști spectaculoase și băuturi fine

Bine ai venit la Etheris, terasa noastră situată pe acoperiș, care îți deschide noi orizonturi cu priveliștile sale uluitoare, completate de băuturile delicioase. Numele terasei, inspirat din limba latină, înseamnă „aerul pur, luminos” și surprinde perfect esența oazei noastre de pe acoperiș.
Situat deasupra străzilor pline de viață ale orașului, Etheris oferă o atmosferă senină și sofisticată, ideală pentru relaxare după o zi lungă sau pentru a te bucura de o ieșire cu prietenii. Priveliștile panoramice asupra orașului sunt pur și simplu uluitoare, iar strălucirea caldă a luminilor orașului creează o ambianță cu adevărat magică!

Evenimente etheris

Nici un eveniment găsit!
Etheris oferă și o zonă de relaxare elegantă și confortabilă, situată lângă piscină, ideală pentru înviorare, pentru relaxare și socializare. Este un spațiu generos în care poți să te întinzi pe sezlong și să te bucuri de atmosferă, în timp ce savurezi băutura preferată. Simți că ai nevoie de un detox la saună? Bucură-te de sauna noastră uscată pentru învigorare și relaxare.