ordo di artis

salon de degustare

Bine ai venit la Ordo di Artis, acolo unde istoria și eleganța se reunesc pentru a crea o experiență cu adevărat unică. Crama noastră, situată in inima Centrului Vechi al Brașovului, este locul ideal pentru evenimente private, special conceput pentru cei care caută o experiență cu adevărat de neuitat.
Crama Ordo di Artis este construită în jurul unui zid străvechi care datează din perioada medievală, o dovadă a istoriei și culturii bogate a Brașovului. Oferta noastră culinară pentru evenimente private combină cele mai rafinate produse culinare, vinul și cultura bogată a orașului. Oferim o gamă largă de opțiuni de asociere a alimentelor și vinului, atent concepute pentru a încânta chiar și cele mai exigente gusturi.

Evenimente ordo di artis

Nici un eveniment găsit!
Somelierii noștri au selectat cele mai bune vinuri din întreaga lume, în funcție de profilul lor, de aromă și de capacitatea acestora de a se armoniza cu produsele noastre culinare. De la roșu îndrăzneț și robust la alb răcoritor, selecția noastră de vinuri impresionează chiar și cei mai exigenți iubitori de vin.